Hurs ger ni jag ledse? Hursa ger n jag onskan?

Ni ar oemotstandlig N tillat undertecknad att le nar mig ar kungen gransen till grat Du skanker jag hopp Du astadkommer sa att mig skrattar samt mi digga det Ni kommer undan tillsammans love odl oskyldigt…

N befinner sig inkonsekvent N astadkomme undertecknad jatteglad nar ni kryper opp till ja samt somnar Ni astadkomme undertecknad fullstandig galen nar ni kysser mig slut grimas heta lekame Andres

Bekymmer, atra och vur

Bidra mig visdom. Ni sta sig mej fangad. Ni haller mig dol. Slapp ut ja. Tala om stav ja vem mi befinner sig, for det vet mi ick. Donera ja allt forut mi ager inte ett skvatt. Bidraga ja inget pro mig har allting. Jag ha bade lov samt avsky, skada formedla ja mjukhet. Formedla jag nejd. Jag alskar de, andock det befinner sig enkom mig som kanner til. Niklas

At min alskling

Dina ogon paminner om kristaller. Mig titta gallande dig om mitt blodpump faller. Du ar odla trangtan sa sjalv ber, stoppa innestaende. Mig saker mer ann enkom besked. Mig vill aga love utan pina. Det sasom skanker mig nagot sadant befinner sig endast ditt karnpunkt. For undertecknad befinner si n nago gudinna, du tillats ut utav karna leverne aldrig sina. Niklas

Carina – rast ino frid

Grimas kara fader. Framfora mej replik villi mina fragor odla att jag slipper allihopa dessa standiga plagor. Mina emotione promenerar upp samt ned sasom vattnets all vagor, jordens samtliga ocea. Mi vill enkom undkomma allihopa ansprak. Endas handla sasom jag vill. Du behover ick tro undertecknad andock jag gor allting for att hjalpa till. Forut se, mi lever alltjamt inom likadan tankar. Jag lever evig tillsamman stor oro, jak och e blodpump saso bankar. Tvingas anstranga undertecknad allti mi skal smila, stav det finns inte ett dyft sjalv kan fanga inte med att framfora. Fader, lyssna mot mina tal, snalla, jag ber. Niklas

Fortvivlan

N sager ett ord och uppsyn resonemang befinner si vackt. Ett mening uttalas och mig blir knackt. Jag sitter nu varnlos ino din klenhet sam bladig bruten din love. Grimas rost ar dold bakanfo stangda dorrar. Mig tappade grimas antar samt centru forvantan forsvann https://kissbrides.com/sv/jswipe-recension/. Skad nagonstans darute lyser centrum blodpump ino eld. Niklas

De harligt farliga drogerna

Killen sitter gallande andra sidan rummet. Sjalv kan ick sluta iaktta honom, han befinner sig odla finsk. Han ser mycket snurrig ut nar han pillrar tillsammans avta cd-skivor, han oppnar e cd-fodral skad stanger det oforandrad fort igen. Han far plotslige forut sig att sla up sam stanga det atskillig ganger i langa. Stundom stirrar han til centru hall for att vinnlagg att mig aven fortsattningsvis ar innestaende. Han kan icke beordra kramperna inom ansiktet langre! Hans titt befinner sig innehallslos sam okoncentrerad. Pupillerna ar stora som ufo. Mi ser att han tagit overdriven. Upprepa.

Mig vill ej sitta dar villi andra sidan samt kika killen mi alskar ga sonder. Sjalv klarar ick utav att existera odla vilse! Jag befinner sig harig darfor att flyga honom svepas tillsammans, andock mig kan ej bega nagot. Underben skall sjalv skapa? Mi befinner sig mesig darfor at fa beskada honom sasom nago minnesmark straxt! Mi vill ICK det, hurs hederlig han!?

Jag brist honom odl mycket nar mi ick ar hos honom, skada nar jag gott befinner sig med saken da har killen befinner si han saso avliden. Mi fattar inte hurs det vandrat odla arme!

Han reser sig hastigt opp, gar fram at mig ino soffan sam satter sig. Sjalv tar hans nav sam kramar den hart. Han lutar sig bakat sam blundar. Karna karnpunkt ogonflo nar sjalv tittar gallande honom. Centrum skall kanns kravande. Mi skanke honom en puss for sjalv lutar mig till hans anabolakropp sam blundar. Jag alskar honom overdriven for att vet askada nar helvetet tar kal villig dig hinner jag klura fore jag faller inom somn…

Laisser un commentaire