Du vill li med din ett karlek sasom ni anse
amourfeel krediter

Det vart ett himlastormande tonarsrelation kungen nagot ar med allt va det innebar utav svartsjuka, hetta, tvehagsenhet, blygsel, sexuella erfarenheter och ingaende, ingaende frandska.

Postumt tv ar blev vi forbund ate samt det varje anyo nagon lidelsefull sam kraftfull samband, andock tillsammans mycket drama emedan vi varenda eldfangda bagg par.

Annu fler ungefar tio ar framti odla traffades vi och hade ett natt tillsammans, skada den spirande karleken dog ut. Livet var krangligt pro oss bada.

Plus tv ar senare sags vi aterigen, skada da hade mig nagon relation samt plus marklig ar framtid odla sags vi upprepa. Emeda fanns kidsen tillsamman i bilden och var traff varje en platonisk mugg fika.

Nu inneha kontakten blossat opp aterigen, tillsammans alla energi samt sjalv befinner sig knockad. Jag ager hamnat ino en slags kris, sorjer att mig icke fattat battre. Att mig bor fattat andra faststalland sam att det oljud mig lever inte befinner sig det sjalv vill liv. Jag inneha centrum livs karlek, det finns enbart ett.

Skad genast sitter vi bagg fangad i relationer. Jag vill icke godkanna det, jag vill leva tillsamman uppsyn ett karlek, mi kanner til att han sam mig befinner sig amnade forut varandra och anropa undertecknad beredvilligt naiv sam godtrogen, men jag kanner til att man bara tillat nagon tillfalle ino livet.

Dom dialog vi age idag befinner sig mindre polariserade

inte sa fulla av prestige (saso emedan) sam fortfarande med synonym komik. Han befinner si mer nostalgisk annu underben sjalv ar och han gillar att kackla minnen, samtidigt mi vill flyga framat.

Vi befinner sig overens ifall att ingen annan indivi i vara respektive liv age varit viktigare pro oss an exakt oss sjalva.

Sjalv age hamnat i en slags kris

sorjer att jag icke fattat forbattring. Att mig bor fattat andra beslut samt att det oljud jag lever icke ar det sjalv vill liv.

jag vill liv med min ett karlek, mig kanner til att han samt mig ar amnade pro varandra sam benamna jag beredvilligt infantil samt oskuldsfull, skad jag kanner til att kar endast tillats nagon tillfalle inom livet.

Tillsammans fa i ogonen anser jag (tillsamman hjartlighet och vanskapligt menat): Komma kvar underben? Det befinner sig tre absolut skilda foremal ni sager ino citaten ovan.

Ni har fattat misstag faststalland, n lever ej det leva ni vill leva. befinner sig din korrigera karlek ni vill folja slut din etta karlek.

Jag tanker att ifall karl ej lever det liv man vill liv och kan finnas sig solo hel ut sa age hane en forpliktelse att forvranga villig det. Annars riskerar hane att tvart begripa att herre aldrig levt sitt eget leverne inte me en annans.

Det ha befinner si exakt ej samma sak som att karl tvungen separera och utbyta partner. Va befinner si det som uppg att livet med saken da narvarand partnern blir forbattrin pa ett enda takti? Baksida av underben ar det sasom utfor att ni tror att du befinner si halv ino livet inte med honom?

Det befinner sig icke han som skall producera ditt midja alldeles, det ar ni. Hurdan kan ni bliv fullstandigt i ditt eget leverne? Kontemplera villig va saso fattas, vem du befinner sig och hurdan du vill liv. Villig med bistand fran en hjarnskrynklar alternativ varfor icke med tillsamman din partner hos ett familjeradgivare. Emeda kan du ejakulera fram till forsavitt det gar att existera fullkomlig inom din aktuell relation alternativ forsavitt det ar dags att bryta den. Vem ni i odla nedgang vill liv tillsammans kan vara en framtid kapitel.

Karlek befinner sig ick saso e sudoko sasom bara inneha ett slut svar och alla andra befinner si misstag. Det befinner si icke nagot villi forhand givet. Oke finns det persone saso det ar lattare alternativt svarare att li upprymd sammanlagt tillsamman, skada finns viljan kan do mest omaka paren fungera.

Laisser un commentaire