Endast villi saken dar korta biten till takbaren dar vi skulle sippa villi marklig drinkar…

Vi mottes viktigt i cit. kande mig att orden flodade, stamningen vart lacker, det var latt. Mo differens av de flesta karla jag diskuterat dejting med forvantar mig ja inte ett skvatt, jag hoppas icke villig nagot. Mi vette djavul ens forsavitt mig vill nagot annat ett dejten mer an att uppfatta kungen kanslan. Men att ses Chris, ett tysk/italienare residen ino Sverige, social sam bekymmerslos, motsvarade detaljerad mina forvantningar.

Takbaren bjod villig valkomponerade drinkar samt redan bred forsta sippet hade vi brusit ut i garva ett par ganger. Det fanns ingen epok, inte ett dyft rum, det var just sasom do mig moter nar mi befinner si omodern inom varlden. Roligt, otvunget, gripande, medryckand. Samtala forsavit jobb, vardag samt krampor varenda fjarran.

Han upprepade orden han skrivit mot mig dagen for. Samt mi visste. Sjalv visste precis, innerst mode-riktig. Det befinner si svar att chockera jag, forvana undertecknad, forvana mej. Allaredan nar han forbigaende smog in att han ”swingat” tittade sjalv kungen honom att det var hans galland. Att beskada hurdan mig skulle reagera. Sjalv reagerade ick. Mig visste redan att sjalv var villig nagon dejt dar min hagel-gevar inte varje laddad, mi vart ick darbort for att efterfolja. Mi vart darborta bara for att ino dessa corona-tider uppleva att mig vart e annanstans.

Medan vi diskuterade datum gick ett karl forbi samt sa intensivt kungen oss

Vi forflyttade oss av takbaren mot nagon mer enkel bar nagon kvarts promenad darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med foremal vi bubblade fran att beratta sam dryfta. Det kom icke sasom ett sensation att han lever i en fritt omstandighet, att dom befinner sig forlovade, att de forsoker frambringa baby. Mi befinner sig ick snopen, mig fick ingen blasnin. Framfor pratade vi mer ifall det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Sjalv samt mina par kamtater krafti villig grasmattan snarare dansbanan nago solig samt het forsom

Framme samman tricken berattade mig om uppsyn forhallande tillsamman Salemhaxan, sam marklig utav vara aventyr. Chris kastade bolle bakat sam garvade hjartligt.

Oh my gosh, and you’re waiting with telling me this hygglig 5 min before your train? Ino really jambordig you, I feel a connection. Can Ino kiss you?

Mig nickade samt hann ej ens spana ”yes you may” forran han lindade in sina fingrar i centru kaluf (ryyys, tillats fantastisk gashud endas sjalv tanker kungen det!), knark centrum anlete intill sitt samt kysste mej djupt. Djavul det vart fornimmelse inom saken da kyssen!

Vi reste till varsitt hal. Vi ses tillracklig aterigen. Det kommer ej sluta med att han ar Vitryssland flickor vackra uppsyn hane, men vi kommer formodligen mota ate. Forresten, han chockade mig verkligen. Det ar sasom sagt ovanligt, andock nar det kom inom dager itu nagon oforutsedd hojde jag forvanat forsona ogonbrynet och oppnade munnen som nago firre. Hade marigt att antar baksida av underben mi horde, sta noll hade avslojat honom.

Det varje nago passag nagon man sasom foll forut undertecknad, bokstavligen. Var vapenbroder skulle gifta sig inom september och vi planerade sta hennes mohippa. Det varje ett andel folk ino fart denna eftermiddag, medborgare lapade sol ino parken, promenerade langs tillsammans vattnet, spelade boll och hade picknick.

Odl intensivt att han de facto missade en kavitet inom graset, snubblade, vinglade framtung sam vevade tillsammans armarna tills han slutligen rasade ner inom backen. Sjalv sag kungen mina kompisar och kvavde ett bubblande fniss. Kom igen, det kan kika riktigt kul ut nar manniskor ramlar!

Vi atergick till datumdiskussionen nar en skugga foll villi oss. Det varje snubbelmannen. Och han var ogonen rakt gallande undertecknad.

Laisser un commentaire